Η 2η συγκέντρωση του Συλλόγου Αποφοίτων στο ΠΠΙΕΔ

1989 – Φωτογραφίες
3 Οκτωβρίου 2018
Οι καθηγητές του ΕΠΛ Ν.Φιλαδέλφειας
Τα πολυκλαδικά μου βιώματα, εν συντομία
8 Οκτωβρίου 2018

Η 2η συγκέντρωση του Συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΛ Ν.Φιλαδέλφειας & Λυκείων «Μίλτος Κουντουράς» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο ΠΠΙΕΔ, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018. Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε απόφοιτους – αλλά και καθηγητές του σχολείου – που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην ιδρυτική συγκέντρωση, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η συγκέντρωση 21 συνολικά νέων συνδρομών και 2 χορηγιών, που ενισχύουν σημαντικά το ταμείο του Συλλόγου.

 

 

Ξεχωριστές ήταν οι παρουσίες του κ.Ταλιαδούρου, ενός από τους πλέον αγαπητούς καθηγητές του σχολείου μας, καθώς και της επίτιμης διευθύντριας του σχολείου κ.Καπετάνου.

Το προσωρινό ΔΣ και οι υπόλοιποι συντελεστές της δημιουργίας του Συλλόγου προσπάθησαν να κάνουν σαφείς, για ακόμα μία φορά, τους σκοπούς που πρόκειται να υπηρετήσει ο Σύλλογος Αποφοίτων, ενώ προέτρεψαν με εμφατικό τρόπο τους συμμετέχοντες να καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε να συμβάλλουν και αυτοί, με την εμπειρία τους, στην αποτελεσματικότερη επικοινωνία αυτών των σκοπών.

Προτάθηκαν πολλές καλές ιδέες, ακούστηκαν και διαφορετικές απόψεις, το σημαντικό όμως είναι ότι, μέσα από τη 2η συγκέντρωση, έγινε αντιληπτό πως κάθε ευκαιρία που μας δίνεται για να βρισκόμαστε και να συζητάμε δεν πρέπει να παρέρχεται αναξιοποίητη.

Ευχαριστούμε θερμά το μέλος του προσωρινού Δ.Σ. Γωγώ Νικολοπούλου καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του ΠΠΙΕΔ για την άψογη φιλοξενία τους!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *