Δελτίο τύπου – Συγκρότηση Προσωρινού Δ.Σ.

Η ιδρυτική συγκέντρωση του Συλλόγου Αποφοίτων
8 Σεπτεμβρίου 2018
Ο Σύλλογος Αποφοίτων στην εκπομπή “Ελλήνων Έργα”
18 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά την επιτυχημένη βραδιά και την ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Αποφοίτων του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας & Λυκείων Μίλτος Κουντουράς, το Προσωρινό ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως :

Πρόεδρος : Χρήστος Δεστούνης

Αντιπρόεδρος : Γιώργος Παγκράτης

Γραμματέας : Ναυσικά Γκιζώρη

Αν. Γραμματέας : Μαρία Καρύδη

Ταμίας : Σοφία Κοροντζή

Αν. Ταμίας : Ευγενία Πουλάκη

Έφορος Δημ. σχέσεων : Γεωργία (Γωγώ) Νικολοπούλου

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας, Βαγγέλη Γιαννακουδάκη, που η αγάπη του για το Πολυκλαδικό, και όσα αυτό σημαίνει, μας ώθησε όλους να κάνουμε πράξη την ιδέα του για το Σύλλογο αποφοίτων και ο οποίος διορίζεται υπεύθυνος Επικοινωνίας, στο μέλος Τίμο Ζαμπετάκη που διορίζεται υπεύθυνος διαδικτυακής επικοινωνίας και στο Θανάση Γεωργάκη, Δικηγόρο που ανέλαβε τη νομική κάλυψη του συλλόγου.

Όσοι από εσάς δεν μπορέσατε να παρευρεθείτε στην Ίδρυση του Συλλόγου, μπορείτε με μια απλή αίτηση με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, κινητό τηλ., email και το έτος αποφοίτησης), και εφόσον αποδέχεστε το καταστατικό του συλλόγου, να γίνετε μέλη. Η εγγραφή είναι δωρεάν και η ετήσια συνδρομή 10,00 €.

Για την εγγραφή σας μπορείτε να απευθυνθείτε με μήνυμα στην Ταμία του Συλλόγου, Σοφία Κοροντζή, ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του ΔΣ.