Πληρωμή συνδρομής μέλους

Πληρωμή συνδρομής μέλους

 

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας “Μίλτος Κουντουράς” είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο. Όπως κάθε Σωματείο, πρέπει να έχει Ταμείο, προκειμένου να υποστηριχθούν οι σκοποί του Συλλόγου, όπως αυτοί ορίζονται στο Καταστατικό που ψηφίστηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Κάθε τακτικό μέλος, πρέπει να καταβάλλει ετησίως το ποσό των 10 € για την συνδρομή του στο Σύλλογο Αποφοίτων. Μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει θα μπορούν να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες και να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Συλλόγου.

Θέλοντας να δώσουμε τη δυνατότητα σε απόφοιτους που βρίσκονται μακριά, ή ακόμα και σε αυτούς που έχουν περιορισμένο χρόνο, να μπορούν να καταβάλλουν με ηλεκτρονικό τρόπο την ετήσια συνδρομή τους, δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα, μέσω της οποίας μπορείτε να καταβάλλετε τη συνδρομή σας στο Σύλλογο Αποφοίτων, μέσω της υπηρεσίας PayPal.

Η υπηρεσία PayPal είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής μέσω διαδικτύου, και η χρήση της προϋποθέτει να είστε κάτοχος μίας πιστωτικής (ή προπληρωμένης) κάρτας. Όμως, λόγω των πρόσθετων κρατήσεων που επιβάλλει η χρήση της υπηρεσίας, είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε μία αντίστοιχη προσαύξηση στο αντίτιμο της συνδρομής. Έτσι, οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την ετήσια συνδρομή μέλους θα χρεώνονται 11 €.

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (που ανοίγει σε νέο παράθυρο) για να μεταβείτε στην υπηρεσία PayPal, ώστε να προχωρήσετε στη δήλωση των στοιχείων σας και να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή σας.